Tuesday, August 15, 2006

Fishing Day

29-30 july then 5 august ..best giler g pancing.. aku menghabiskan masa aku g pancing.. hermm nak wat cam ner kan dah aku minat giler... so tak der la teragak2 nak pegi.. ader org yang tak ske tu nampak nyer mati kutu la kalau aku bawa g pancing.. eheheh
masa nih last week aku g pancing kat sungai buaya.. dgn kepala berserabut, frustrated ngan tension nyer pasal, aku pegi dari kul 7 pagi sampai keesokkan hari nyer 1.30 pagi baru balik, uhuhhu dgn berkaraoke lagi... letih tak yah ckp la memang ngantuk giler, perut lapar.. tapi yang paling best tu ikan la.. walau pun aku tak mkn ikan tasek tu macam ikan patin, ikan tongsan, tapi kira puas hati la dpt ikan.. leh rasa susah payah nyer ikan tu menarik joran.. berpeluh2 nak angkat.. paling besar pun dpt angkat 7 kilo 900 gram heheeh besar tu.. ehehhee ...sampai hitam aku berjemur kat panas time pancing tuh, biasa la sambil2 menunggu ikan mkn umpan, lepak la... hehehe sampai takut nengok muka sendiri... color tangan aku pun dah separuh putih separuh hitam.. sun burn :p~... aper2 pun barulah dpt kepuasan memancing.. hati tenang tak runsing... (skang nih aku tiap2 minggu lepak sungai buaya.. jom la saper2 nak join roger la.. hehehe)

1 comment:

fozalin said...

itam lahhhh ko ari2 pi mancing