Friday, February 09, 2007

Good news and ...

sowy sbb take a long time to update my blog.. letih sgt sgt.. heheheh hermm and like i told before.. aku dah g wat tester positif im pregnant.. wow.. realy im so happy as im going to be a mother this september.. but that day blum ader masa nak g check up..
then suddently last tuesday im bleeding.. sound weird.. tapi tabahkan hati jge.. lepas keja balik umah ask my hubby to bring me to the klinik.. then doc ckp memang confirm pregnant 4 week.. but wheres the blood come from..?? rasa nyer tak der mkn aper2 yang silap sbb dah test kan.. so hv to be carefull ... doc ckp maybe pergerakkan tak menentu.. kena byk rehat..
then tomorrow tu plak pegi another klinik tak puas hati sbb kasi 1 jer ubat.. tapi kali nih yang maternity knilik.. after check up scanning the doc brief me.. hv to take a good rest.. kurangkan pergerakkan.. mkn byk sket.. mkn benda berkhasiat.. minum susu.. tak leh byk berjalan.. then i supposed to get 1 week m.c.. tapi apa kan daya bos macam singa.. baru m.c 2 hari terpekik terlolong suh dtg jge keja.. maka hari nih aku terpaksa masuk keja dgn muka pucat letih sgt.. darah still kluar.. cant imagine if his family kena macam nih macam mana dia nak buat.. but anyway thx to him yang not concern bout his staff.. kalau tak sihat but still keja jge sampai bila nak sihat btul tak..?? my hubby realy realy going to get angry.. of course la.. if u sit in my shoe rasanya aper yang akan berlaku.. im too weak to do all the work.. nasib baik his not in the office.. so i can do m work slowly la.. but masuk hari nih 4 hari im bleeding.. let me just pray to god... selamat kan lah bayi dlm kandungan ku ini.. harap2 tak der aper yang berlaku.. amin.. and to my late mom hope u were around.. and ur going to be a grandmom soon.. al-fatihah
result scanning.. kat situ ader note 5week 5 days... but doc ckp 4 week going to be 5.. aper2 lah.. :p~

2 comments:

fozalin said...

congratulation.... mother to be... die yg pergi bakal diganti ..... alfatihah

nadja said...

thxxxx.. :)