Monday, March 29, 2010

Manisnya senyuman mu

Sebut jer Adham fitri, memang pemurah dengan senyuman, friendly tak penah takut dengan saper pun, tak kedekut barang-barang dia.. kalau suh share dia kasi.. tapi kalau cakap nak bawa balik sory ehehhe.. toys dia memang dia nak orang main skali tapi dekat dengan dia.. tak leh jejauh.. buat sakit telinga jer dengar dia menjerit.. aper kata balik semula pasa senyum.. tengok pic dia banyak yang tersenyum..


Model tin minuman yang dikumpul atoknyer..hahaha

Dahi kena cium dek nyamuk masih mampu tersenyum..

Nih percubaan memakai anak tudung.. tapi cute kan rock baby..

Macam ader buat salah jer.. tapi senyum cam terkejut plak hehe

Nih masa untuk makan.. memang la senyum lebar jer tak leh buka mulut dah penuh..

Bergolek-golek atas katil baru bangun tido memang ceria..

Tengok mulut comot baru lepas makan chocolate.. memang favorite dia la.. takleh nampak chocolate..

Hah nih plak sebelah menyebelah dengan tin tadi ader compressor papanya.. jadi dengan tak sengaja jadi model untuk 2 barang lerk.. ehhehe



5 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ok dah datang...manisnyer senyuman tomei ni..

nadja said...

heheh mekaceh..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

alahai tomeinye, besau nyer rantai

Elyn said...

hamboiiii ini muka cari makan nanti ni!! ekekekekek

nadja said...

tau tak per.. herhehr