Tuesday, April 13, 2010

Kelewatan

Harap maaf lah yer kepada smua heheehh terlewat nak update hari nih.. tapi macam mana pun aku tetap akan update juga..hahahah korang pun tau aku balik penang kan..

Jadi diatas kelewatan aku sampai sini semalam adalah kui 4 pagi.. penat wooooo ingat nak angkat jer penat ke.. yang mengemas macam nak mampos lagi penat.. hahahah

Jadi pagi tadi start kui 8 baru transfer smua barang dalam lori masuk ke rumah sebab nyer ader orang lain plak yang nak pakai lori tuh hari nih.. heheheh penat nyer tak payah cakap la.. dah selesai masuk kan barang-barang dalam umah, turn aku plak nak memungah balik smua nyer dan nak hias..

Tak tau la aper nak jadi nih dah macam tongkang pecah.. firi.. tak payah tanya la dia kalau dah menolong, smua nyer nampak cantik jer.. tapi sambil wat keja ader la 2-3 kali juga kena libas.. aku dah la penat bawa barang kesana kesini dia pun time tuh la nak bagi tumpah air wat kecoh-kecoh kat depan..



Sempena aper segala picture pun aku blum sempat nak upload.. kita renungkan gambar diatas... hahaha nih la percubaan minggu lepas.. dia nak try pakai kasut sendiri.. aku pun biar jer la.. hahaha nampak tak boleh la terbalik pun janji dia usaha pakai sendiri.. aku tak tolong langsung.. bila dah pakai tuh berjalan la namanyer.. tapi kalau dah kasut tu terbalik sakit la kaki.. aper lagi dia marah nyer aku tak betulkan kasut dia.. hahahah
Macam orang tua pandai marah aku.. nak wat cam ner.. time aku ok elok la aku layan.. time aku penat memang kena marah la nampak nyer..
jangan lupa tunggu untuk episod penang aku yer..

1 comment:

Elyn said...

ekekeke terbalik!!! ok la tu dh pandai nk pakai sendiri!!