Wednesday, April 21, 2010

Uncle Fitri

Uncle fitri, Ahmad Emer Danial.. heeheh nih sepupu aku.. makner nya pakcik kepada anak aku la kan.. hah tua dari fitri setaun.. dah macam kawan rapat plak.. dah tak der panggilan uncle, terus jer fitri panggil abang.. slalu nyer dia tengok uncle smua yang dah berumur kan.. mungkin dia fikir tak kan besar nih uncle dia.. jadi dengan sendiri nyer dia panggil abang.. heheeh boleh la janji dia hormat..

Picture nih masa fitri masih lagi isap puting.. skang tak lagi..


Dah macam best fren la plak.. tak der orang paksa pun dorang amik gambar berdua.. ske btul..

Dengan gaya peace 2 jari dua tangan dia.. lawak kan..


Dah macam london bridge plak aku nengok peace dia.. ehehe

Ku pun hairan ngan dorang nih.. kalau time gaduh hamik kaw bertumbuk sakan.. kalau baik cam nih la gayanyer.. hehehe
P/s: ooppsss aku masih lagi ketensionan sebab cabel aku tak leh nak load picture baru.. aku nak fikir cam macam mana nak buat.. ehhehe





1 comment:

Elyn said...

pandai nyer berposing berdua!! hehehe