Monday, January 24, 2011

sesungguhnya...

Sesungguhnya terlalu lama aku menyepikan diri.. mana aku g wei...
hahahahah sebenarnya aku ada jer.. tapi tak der masa nak layan blog buat sementara waktu..\
Nak tau kenapa.. sebabnya.. jeng..jeng..jeng...
Sebenarnya aku penat nak mengadap lappy nih.. tak tau la kenapa..
Since pagi keja.. balik jer mengadap anak-anak yang dah tentu-tentu banyak hal..
Rumah macam kapal pecah.. mengemas satu hal.. bilik air ya rabbi.. tenggelam timbul..

Membasuh, mengemas mencuci plak.. sampai la kemalam..
Malam pun banyak hal.. anak-anak aku time tido tak nak tido.. yang sorang melalak.. yang sorang mengusik.. biasa la tu rutin harian..
Lelap sudah sorang .. yang sorang lagi terlompat-lompat.. kadang tuh yang sorang dah tido yang sorang lagi merengek-rengek sampai la ke pagi..

Aku..?? pepagi bangun jer tido muka sembap dan la makin hari makin kurus.. mata plak makin lebam.. hai apa la nak buat.. sampai kan mengadap lappy nih pun aku dah malas.. tapi hari nih kira terasa rajinnya diri ku ini nak membelek blog.. itu pun lupa password.. apa daaaaaaa..
mana tak nya kalau mengadap lappy nih pun hubby aku.. kejanya main game.. malas aku nak berebut benda alah nih.. biar dia plak lebam... hahahaha
dah lama btul aku tak membebel kat blog korang.. jaga-jaga cik salmah aku datang... hehehe

2 comments:

Elyn said...

wei wei mana pigi da??

windu woo ngan ko!!!

nadja said...

heheehh ada sini daaaa... baru kembali.. agaknya la.. hahaha