Sunday, July 01, 2012

To all my friend



Maaf picture terbaru blum load.. sila tunggu episod seterusnya



Salam kepada smua pembaca.. Agak lama juga la aku menyepi.. bukan aper tak larat dan tak berkesempatan memandangkan ada anak2 yang baik2 belaka..

Penat juga la walau jadi suri rumah sehari hari.. lagi penat dari duduk kat opis.. hahah mana tak nyer mat despatch pun boleh kalah kalau aku lari kat sebelah dia.. hehehe

Apa boleh buat.. time untuk anak2 dah sampai.. lagi pulak aku on the way nak delivered my third baby dalam bulan july nih.. harap sebelum puasa la insya allah.. kalau tak lagi kalut aku di buatnya..

Dalam keadaan aku berbadan 2 nih mana nak larat mengejar, mengemas, nak bawa perut lagi, nak plak on line bila dah seharian penat buat senaman kat umah.. masya allah minta ampun.. bungkang mata pun tak dapek nak nolong..

Yang pentingnya aku dapat on line buat masa nih dan update aper yang boleh.. yang paling best dekat2 setaun juga la aku diamkan diri skang muncul balik.. harap2 time dalam pantang nanti aku cergas sket la.. k lah kengkawan yang mana dah lama tak menerjah tuh sudi2 kan la yer tak der keja cari keja namanya.. hehe

1 comment:

alyyani said...

3rd baby is ondway? wah! tahniah! take care...