Wednesday, November 22, 2006

Raya time (kecoh giler)..

Raya time.. hermmm what happen eh..?? 2 hari sblm raya aku balik penang.. so boring la sket tak dpt lepak ngan arin.. tak der last day shopping pun.. pagi raya terus bgn pakai baju kurung.. petang tuh baru ar g beli baju 2 helai.. alah murah jer last minit nyer budget eheheheh..
aku nih sebenar nyer tak sabar nak tgu arin dtg 1 family.. hehehe .. so tgu punya tgu, sampai hari raya ke3.. kelam kabut dibuatnyer mengemas umah.. :p~
memandangkan masih raya kami smua lepak kat umah nenek aku, so tarpaksa la balik kelam kabut naik moto ngan papa aku.. ehheheh kemas2 diowank pun sampai.. duduk kejap rehat2 terus smuanyer g pancing.. raya2 masih ader hati lagi g pancing.. selama 5 hari diowank kat sana tak putus2 g pancing.. tapi yang best nyer g mandi sungai titi kerawang.. naik ikut balik pulau.. sejuk giler.. g jenjalan sini sana tak stop2 sampai letih smua..
tiba saat hari sabtu diowank nak tetap kan tarikh aku bertunang.. bincang punya bincang last2 date yang nak tunang tu nenek aku suh terus nikah ... hermmm memula tak setuju sbb mana sempat buat smua last minit budjet pun tak cukup lagi.. last2 pk nyer pk diowank setuju lak memandangkan aku rapat ngan diowank.. diowank pun tak rasa nak menolak permintaan nenek aku tu.. tapi faham2 jer la benda last minit mesti byk benda nak kena buat.. so akhirnyer aku akan nikah pada tarikh keramat 1/1/2007...

1 comment:

fozalin said...

anyway aku nk jadi org "ketama" wish "SELAMAT PENGANTIN BARU".