Monday, June 25, 2007

just a joke of the day

just a joke of the day.. masih ader ker lagi yang kurang nampak..?? ooppssss sememangnya tulisan tu kurang nampak lerk..
hehehehehe

6 comments:

UM@R_SkyWaLkeR said...

HELO,fuh bestnyer blog with nice strory n nice blog..if u got free time,please jenguk my new blog @ http://seluarkakiketat.blogspot.com ,erm ok thanks n bye

Superman Giler!!! said...

helo,nice cool blog dude,anyway sye nak jemput anda ke blog saya ni di http://sabtu-day.blogspot.com ..erm jgn lupe linkkan blog ini yer,thank n bye

umar_skyscooter said...

Aslkm,wah nice story...erm jom ler jenguk dan join blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,ok terima kasih dan bye,aslkm

The Muppets Boy said...

Aslkm tuan n puan,wah lain dari yg lain blog,i ske,but nak ajak sesape ke blog sye ni di http://kedairejek.blogspot.com ,ok bye

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

blog walking...blog yg cun,bleh visit n link x blog ni http://tolongsenyap.blogspot.com

nadja said...

boleh boleh sayer tak kisahpun nak link kan blog kowank tapi kena amik masa sket nak buat smua nih sbb sayer nyer sikecik tak penah bago sayer masa nak on line the whole day.. heheheehehhe thx sbb sudi menjenguk blog sayer...