Monday, March 15, 2010

Penang last year 2009

Cerita pasal penang.. aku nak citer sket last year punya trip to penang.. hah best woo konvoi dari KL ke penang naik moto jer.. ader bran..?? cuba lah sendiri.. bagi aku memang dah biasa jalan jauh naik moto biasa la.. minah rempit la katakan wakakakaka.. tapi percaya atau tak tengok si kecik aku fitri relax jer tak banyak bunyi .. tido jer keja nyer.. sampai jer baru lah jaga..

Nih plak setiba jer kat penang.. terus cari tempat penginapan.. tapi tak tido situ pun.. tido umah auntie aku lagi budget kan.. dah semua bagi kata putus yang samer aper lagi.. kita serbu lah..
Singgah makan di Balik pulau makan mee udang.. dah habis makan bil pun sampai.. 4 kepala makan mee udang RM60 .. mau tak terbeliak mata.. nasib baik bawa duit kalau yang datang nak relax jer tuh.. mampos kena muntah balik.. hahaha

Tengok rambut ayahanda aku.. ader macam Professor dalam back to the future tak.. hahaha tu kena tiup hangen sepoi bahasa masa atas jambatan pulau pinang.. Lepak2 lagi di batu ferringhi sambil menikmati permandangan..

Jeti di Balik pulau.. tak retak menanti belah silap sikit bye bye la masuk terus dalam laut.. jambatan jeti nih panjang jge la.. dalam 1 1/2 kilometer hingga ke tengah laut... meh la cuba..

Maaf lah yer picture bercampur-campur tonggeng terbalik.. yang atas tuh patut nyer time dah nak balik bergambar kenangan atas jambatan..
Fitri pun aper lagi kalau boleh smua snap nak ader muka dia.. hehehe tengah-tengah panas pun boleh berlari-lari lagi tuh...

Aksi fitri yang baru bangun tido n atoknyer menayang gigi yang tiada hahahah.. sememangnya dah lama tak berjumpa aper lagi berkepit jer la atoknyer penat pun tak per janji dia dapat dukung cucu dia sorang nih..
OK kengkawan nih last year punya trip.. this year pun ader aku blum bersedia load gambar lagi.. jadi diharap bersabar yer..

2 comments:

senioritasara said...

fitri muka so happy!!!

Elyn said...

bule tahan lasak gak anak ko ni!! selamba kadak ko bawak merempit ek ekekekek