Wednesday, April 07, 2010

Aksi Terlampau 18sx

Mesti korang ingat ader gambar dot dot dot kan.. hahahah sebenarnya aksi terlampau nih di modelkan oleh fitri hahahha.. dah tak tau aku nak wat per.. memandangkan sensiang dah memalam skang nih aku tinggal berdua jadi aku pun sempat la menjadi hp man jap..

Maaf lah yer picture yang tak begitu terang nih.. dah memacam aku buat nak bagi terang.. tapi line kat sini tak berapa cantik.. jadi melambat kan masa aku jer... nak p jenjalan kat blog kengkawan .. hari nih laki den balik awal sket.. takut tak sempat nak menjelajah.. huhu




Dengan muka blur.. kenapa agaknya mama aku nih buang tebiat dok snap picture aku neh.. ehhehe

Tengok lah kalau dah tau aku amik gambar.. posing sakan la dengan aksi terbaring ala ala kuak lentang.. ntah aper mimpi tetiba nak mandi dalam baby tub nih..



bertungkus lumus memasuk kan air dalam botol.. cuba nak penuhkan kita tengok nanti aper hasilnya..



Dah siap pakai baju.. upin tetap tak dilupakan.. teman dikala susah dan senang.. upin mesti nak enter prem juga jadi model sambilan.. hahaha


Hasil mengumpul air dalam botol tadi memang success.. penuh.. ader sajer la keja dia nak buat.. kalau tak buat hal sehari bukan nyer nama fitri..

4 comments:

alyyani said...

siap lamding dalam bath tub lagi ye tme mandi tuh, dalam tu pun posing baik punya. heheh.. upin je ke best fren dia? ipin? :)

Elyn said...

ini yg dinamakan akal berjln!! ade je nak buat....

Raihan said...

mcm rock star :P
dgn bangle dan rantai silver lagu tu..hihihi

nadja said...

alyyani : posing maut lagi tuh.. heheh

elyn: tuh bukan berjln lagi.. dah berjogging dah otak dia tuh.. huhuh penat aku..

MR : rock star terlampau..