Monday, April 26, 2010

Boring

Nak tau kenapa aku boring.. kisah nih sebenarnya hujung taun yang lepas.. Konvoi nih dah plan awal lagi.. aku pun seronok la best giler dapat g konvoi lagi sementara belum pregnant..

Siap berkemas memalam lagi esok pepagi dah nak bertolak.. siap punya siap pagi esok pun menjelma.. cewah... aku pun bangun la pagi.. siap anak aku dan diri sendiri baru boleh kejutkan laki aku..

Dah smua nyer siap laki aku pun turun la kebawah nak bincang aper ntah.. tapi dia naik atas dengan berita buruk memang betul betul buruk.. Trip kali nih aku yang plan dengan laki aku.. tapi kesudahan nyer aku yang kena tinggal.. celaka ke tak..???

Time nih aku memang betul netul geram tahap gaban.. mana tak nyer ader la juga dalam 5-6 biji moto tapi ader 3-4 orang yang tak kasi aku ikut.. sedangkan aku yang buat plan.. tak ke majal namer nyer..

Bergaduh-gaduh aku dengan laki aku time nih.. memang tak leh tahan dengan sikap smua yang paling tak mengambil berat tuh laki aku la.. dia pun sanggup dengar cakap orang.. " awak duduk umah lah, kalau awak pergi orang lain ader yang tak nak pergi.."??? cantik tak kata-kata dia..

jadi memandangkan dia lebih fikirkan orang lain.. aku sanggup kluar rumah sendiri.. merajuk.. lantak ko lah pepandai lah ko cari aku malam karang.. aku cam tuh jer skang.. dah malas nak bagi muka kat orang yang tak tau nak kenal mana kawan mana lawan..

Sampai hari nih aku sakit hati kalau aku teringat kan peristiwa nih.. memang kejam la dorang nih..


Tengok lah dorang bersuka ria..


Kononnyer nak tunjuk kat aku la.. boleh jalan laaaa

Nih lagi la.. yang paling bersuara tak kasi aku ikut.. adik dia..


Dah macam dugong dah.. nak wat al kisah nih pun aku boring.. jadi korang tengok jer la eh

















3 comments:

Elyn said...

lorrrr syengal la kwn2 die tu!!

nadja said...

tau tak per..

Azlina Abdul said...

ish...sedih gak baca nih..huhuhu....kecian you...sampai ati diaorang buat macam tu...