Tuesday, April 20, 2010

Kemalasan..!!

Hari nih pagi lagi aku dah bangun.. Kemas umah aper yang patut.. mesin kain.. nih jap lagi dah nak kena siap kan makan tengah hari plak.. jadi hari nih aku ambil kesempatan yang teramat sangat nak donload la pic dari phone ke laptop nih..

Sesambil aku buat keja tuh aku pun plug in la cabel USB.. aku pun buat tak tau la slalu nyer dah ok dah select semua akan transfer la sendiri... aku pun tak kisah la..

Elok aku letak jer bontot konon nyer nak wat entry awal la sket hari nih.. upernyer USB aku hari nih jadi banggang.. tak tau naper ... tension nyer aku..sementara laki aku belum balik nih la peluang keemasan aku kan..

Aku pun duduk la kat sini korek punya korek tak leh juga.. buat itu ini masih lagi tak boleh juga nak masuk kan pic.. hampeh tui.. nak tak nak masa pun berjalan kan aku pun terpaksa la post entry yang tak der aper-aper aku nak tempek.. tengok la mana tau petang karang elok ker kan..

Sebenarnya banyak yang aku nak cerita hari nih.. memandangkan tak der pic aku nak kasi korang usha.. maka kemalasan dan ketensionan aku menjadi lebih hebat tahap gaban.. aper yang aku merepak nih.. ntah.. korang layan la dulu eh..

1 comment:

Elyn said...

wokeh aku tggu entry ptg ko!!! aku cuti ni so entry schedule dh siap hehehhe