Thursday, April 15, 2010

Klinik

Hari nih pepagi lagi aku dah start bz mengemas umah.. biasa la sementara tunggu laki aku balik umah dalam kul 10pg.. aku nak kena kemas kan diri lagi anak aku nak kena bagi mandi..

Hari nih aku ingat nak la p daftar klinik kerajaan.. biasa la dah terlambat dah nih jadi kelam kabut la sket.. lagi pun dah lama aku tak p klinik tuh..

Dah siap semua kerja.. aku pun mengadap la anak aku jap sementara nak bergerak.. laki aku plak balik jer mengadap plak depan lap top nih.. hangin jer aku..

Tak per la lagi.. kuar umah pun dah nak dekat tengah hari 11.30.. gagah lagi aku g klinik tuh tengah panas mentari..

Tup-tup dah sampai jer aku pun masuk la tengok orang tak ramai best la kan tak yah tunggu lelama.. upernyer dah tutup masa untuk daftar ibu mengandung.. alah baru kejap jer tak kan nak tolak sorang jer.. tapi yang nurse kat sebelah tuh "tak boleh tak boleh dah lambat " dia kira time makan dia jer.. mana leh terlepas..panas jer hati aku..

Dia suh aku datang balik hari isnin untuk daftar hari khamis untuk amik darah.. nasib baik cakap elok-elok kalau tak memang smua kena maki la.. aku dah siap awal-awal time tuh la laki aku sibuk nak main game time tu la kena tunda..

Nak wat cam mana mengadap jer la.. perut aku pun dah masuk 5 bulan lebih, kang tak check up lelama macam-macam masalah plak.. tau jer la klinik cam tuh smua nyer nak wat keja senang jer.. menyirap jer aku tunggu..

4 comments:

sandal kecik said...

salam..

klinik mana pulak tu ek..cpt nar tutup daftar

nadja said...

shhhh nanti kena band... heheh

Elyn said...

ko pi klinik apa weiii ckp je!!

nadja said...

klinik kerajaan smua samer jer kak.. menci aku.. :p