Tuesday, April 06, 2010

Selamat Ke-morning.

Salam pagi selasa.. nampak tak saper yang membongkang depan tv tu..?? biasa la nama pun Fitri dia tak kan duduk diam seminit kecuali minum susu dan time tido jer.. kesian la aku nih seminit pun tak der time rehat kalau dia tak lelapkan mata.. anak aku nih jenis hyper aktif.. tapi nampak nyer memang dah terlebih aktif..

Aku nih dah macam nak pengsan mengejar kehulu kehilir.. ader sajer yang dia cari kat dapur, bilik air ngan dalam bilik.. kalau tak dengar suara dia seminit mesti dia tengah cari hal dengan aku.. ehheehhe

Rumah aku nih belum masuk perabot lagi.. slow-slow la aku penat wei.. kemas umah tak habis-habis.. ehhhe



Aksi menonton sambil menyumbat botol



Sempat lagi nengok muka aku.. bengang giler dia.. eheheh tengok slah satu jari ader luka.. ntah mana ceruk dia p tadah..

Dah habis sebotol susu.. terbelek-belek... aper lagi nak menjerit lah tuh.. upin mesti melekat kat sebelah..


"mama nak cucu.." ayat power huhuh.. dengan muka tak puas hati nyer..


Dapat lah sebotol lagi.. percuma yer.. nak membancuh susu pun bukan senang.. membontot jer kejanyer..



Dah macam ular sawa kekenyangan.. ehehhe opsss posing maut punya... masih lagi dibuai mimpi selepas minum susu.. selepas beberapa minit, tak sampai seminit pun agaknyer dah jadi lipas kudung.. start lah rutin aku hari-hari.. tapi pagi neh sempat la aku jadi camera man jap.. eh silap HP man.. ehehhe





3 comments:

Elyn said...

erk 2 botol?? perghhh besar tul space perut die ek hehehhe

senioritasara said...

pose ala2 macho gitu ehehehehehhehe

nadja said...

elyn : tau tak per aku pun tak tau mana dia simpan susu yang byk tuh.. nak jadi hamster per.. hehehe

senorita : leh jadi model iklan sila hubungi sayer yer hehehe