Monday, April 05, 2010

Meroyan jap

Hari nih aku btul-btul boring tak tau aper nak merepek.. tak der mood tak der idea.. Ntah naper pala otak aku hari nih tak nak kuar idea.. nak wat entry bergambar maybe esok lah kot.. hari blum sempat nak load lagi setelah diserang trojan.. ehheehe

En.ayen aku biasa la p khusus tak balik lagi.. perut aku pun dah berkeroncong sangat-sangat dah nih.. ingat p bersantap dua beranak jer.. kang balik plak king of the house muka monyok plak tak menunggu dia..

Yang anak aku plak biasa la hari nih tido tak sampai dua jam dah pun terjaga dari dibuai mimpi.. aper lagi keja dia terlompat-lompat la kat depan tuh.. sampaikan nak menerkam kita, dinding yang dia p terkam.. hahahaha aper lagi cam bola la patah balik dan jatuh muka kena plak ke lantai.. merah jer.. bertuam-tuam la aku..

Nangis pun sekejap jer.. aper punya kebal tak tau la anak aku nih.. kalau dia buat sendiri sama ada tak nangis atau nangis kejap jer.. tapi kalau sakit hati tka payah orang pukul pun cam kena histeria..

Dalam masa dua hari lepas sabtu dan ahad memang kebuhsanan melanda tahap gaban.. huhuh dah la lappy kena serangan.. hp pun kiok.. nak tgk tv pun dapat channel 2 dan 3 jer tu pun tak cantik.. meroyan aku duk umah.. dah la tak g memana.. memang tension giler..

2 comments:

makcikrehan said...

sbb tu makcik nk persiapkan diri dgn pelbagai kelengkapan kalau nk jadi SAHM. internet kena ada... Astro mau kena ready...peti ais kena penuh! hahaha

agak-agak kalau bosan, ada keta kontot buruk pon jadi... vroommm... bwk anak-anak pi mall ke aper...

cewah! angan2 kemainn...

nadja said...

hehehe dah nasib kena plak tepat kat batang idung neh.. mana nak lari.. huhuh