Monday, April 05, 2010

Virus

Maaf lah yer.. sempena cuti 2 hari nih sayer pun terpaksa bercuti dari membuat entry.. mana tak nyer lappy ader virus yang tak dapat nak dikesan.. tau tau dah penuh.. buang masa jer pakai antivirus original.. bak kata tukang jual tuh Avira cantik macam Erra Fazira..

Hampeh cantik ruper kodok ader la.. nak dijadikan cerita... time tuh la lap top tak leh pakai dan pada masa yang samer hp pun ader masalah tak leh on plak .. banyak btui masalah..

Hantar dedua gadget nih p servis.. aper nak buat.. terpaksalah.. memula hengat tak der aper la sangat kan.. upernyer hambik kaw.. lappy nih penuh dengan virus yang bernama trojan.. al-maklum lah trojan kan tajam.. jadi kuasa nyer begitu lah mencucuk cucuk ke hati lappy nih.. heheh mau tak sakit.. demam jge la 2 hari..

Tapi aper-aper pun buat masa neh entry tak bergambar jer yang mampu... nak load picture memang la lambat beno.. hehehe rasa cam malas plak.. nih hari malas dah sampai la neh..

2 comments:

Elyn said...

ahaks... dedua skali kong!!! mmg buntu di buat nyer...

nadja said...

meroyan aku 2 hari kak hehehe