Saturday, May 15, 2010

Agenda Sabtu

Nak p mana hari nih blum ader plan lagi.. tapi yang penting hari nih, biasa la keja house mom kan.. faham-faham jer la.. tido lewat macam mana pun nak kena bangun awal.. kalau dah si kecik aku celik mata pepagi aku pun kena la turut serta..

Cerita macam nak masuk sukan olimpik plak.. hehheh kalau aku tak bangun tepat pada masa fitri bangun alamat nyer keja umah aku makin bertambah la.. Tangan dia mengalah kan Denice the Menace.. geram plak aku tengok kengkadang..

Ok Agenda aku hari nih.. Aku skang nih tengah buat persiapan nak buat nasi goreng pagi.. laki aku main order jer pastu pejam mata balik.. :-

  • Bangun awal pagi
  • Siap selesai mengemas umah..
  • kain - tak banyak ader 2 helai jer jadi jangan membazir air dan karen lupa n sabun cuci skali
  • Masak nasi -siap
  • Buat nasi goreng
  • lauk tengah hari blum fikir lagi.. Tak masa kot hari nih.. sebab Otai aku dah balik kot leh p makan kat luar.. hehehe penat wei..
  • Petang -blum ader planBulleted List
  • Malam nak tengok Little man kat TV2
  • Selesai sudah agenda hari nih.. jadi kengkawan selamat bercuti di hujung minggu.. aku tau korang mesti banyak plan ngan family masing-masing kan.. chow dulu

2 comments:

Elyn said...

hari ni aku redah 3 shopping mall!! tadi wafiq tido awal sbb keletihan hehhe

nadja said...

wah shopping sakan akak aku neh..