Tuesday, April 05, 2011

Rehat..

Start hari jumaat last week kerja non stop petang then sabtu pagi sampai ke malam ahad pun samer juga pagi sampai ke malam sebab aku sambung buat catering di sebelah tengah hari sampai la semalam rutin yang samer.. Hari nih hari untuk berehat sampai la jumaat balik.. penat giler bersengkang mata mencari rezeki.. tapi boleh la satu hari seratus saper nak kasi.. hehehe cari duit anak-anak.. Nih pun nasib baik aku ader mood nak buka blog.. kalau tak jangan harap la.. leteh giler aku cakap memang kalau saper leh keja macam aku kira terror la.. mau tak nyer 5.30 dah bangun untuk keja sebelah pagi.. pastu habis tengah hari tak sempat nak mandi terus sambung catering petang sampai la kul 1.30-2.00 pagi baru sampai ke rumah.. Itu pun bukan leh tido terus.. tau jer la anak-anak menunggu.. nak pula kena tidokan sorang-sorang pukul 3.30 kadang kul 4 baru nak lelap.. bangun awal plak.. rabak jer mata nih.. Tapi memang tak kira penat nya macam pikl kayu balak kalau dah tak stop-stop keja.. akan bersambung rutin yang samer hari jumaat nih.. hahahah spt la juga rehat hari biasa nih.. So kengkawan nak try macam aku jom la.. conform kurus tak naik badan.. ehhehe makan sekali jer sehari.. tak perlu berdiet.. hahahaha

3 comments:

Elyn said...

uiks papan lapis la ko lepas ni!!

azzamoro said...

i baca pun penat dengar rutin kerja u.

nadja said...

Elyn : tau tak per dah kering kontang dah nih..

Azzamoro : memang penat giler.. try la kalau nak slim.. tak yah diet.. makan tak missed tau..