Thursday, January 18, 2007

Persiapan perkahwinan..


hari2 yang aku lalui tak berapa happy sgt sbb aku masih teringat mama.. tak sesaat pun dpt melupakan mama dlm keadaan macam neh.. aku masih memerlukan mama tapi takdir menentukan segalanya... tapi dlm pada masa yang samer aku terlalu sebuk urus kan smua benda2 yang tertangguh.. tapi tak byk sgt.. sbb mama dah selesaikan byk keja.. jadi tinggal aper yang perlu sajer... hari berganti hari.. aku g keja macam biasa.. tiba hari terakhir aku jumpa ngan arin.. jumaat mlm aku terpaksa bertolak ke umah ibu.. tido sana ... sbb smua persiapan bunga telur disiapkan.. sabtu malam ahad aku tak dpt tido lagi.. sbb kaki tangan penuh dgn inai.. duduk jer atas kerusi.. seksa jge la.. nak wat per pun tak boleh, kena buli lagi ader la.. tapi aper yang best hari ahad tuh tangan aku dah merah dgn inai.. aku plak duduk seperti raja.. mak tak kasi aku wat keja langsung mkn pun diowank yang basuh pinggan ... best nyer hehehe... buli diorg balik.. hahahaha... tido tak lena.. menanti saat isnin pagi.. tiba saat yang mendebarkan... 1/1/2007 (kita sambung di blog seterusnya yer... :p jgn marah )

2 comments:

fozalin said...

x sabar nk jumpa mengkarung ek? wakakakakak

nadja said...

setann tui.. ahhahaha