Friday, June 22, 2007

BOSAN

aku hari nih boring sgt2 tak tau nak wat per.. tak der keja..

so aku pinjam lap top bos aku.. huhuhuh

ingat nak balik tgh hari kang.. kebuhsanan melanda..

aper2 kita komersial break

dah tak tau nak wat aper ... ahhahaha aku letak la muka aku ngan laki aku nih yer..
bukan perut kita yang makin besar.. perut dia plak.. ehhehe
skang nih pun samer.. perut aku masih menanti waktu utk membesar..
tapi perut dia dah sememang nyer besar.. ahhaha
moto kesayangan dia tu skang bapa dia yang pakai wat g keja ngan hospital selama 3 bulan..
lepas tu kena la hand over balik.. skang nih kena la dia naik panther kesayangan dia yang lama tuh wat g keja..
utk pengetahuan.. panther tu dulu dia wat racing sampai ramai awek yang tergila2 kat dia..
fuh masa tu kira smart la naik panther.. skang nih moto tu masih elok sedap bunyi nyer dan laju tak yah ckp la.. tapi org yang bawa tuh dah jadi bapa org tak leh la nak jadi cam dulu lagi..
kalau rasa nak mkn slipar aku cuba cuba lah yer..
aku nih nampak jer happy tapi aku garang bila aku btul2 marah..

4 comments:

Red Mummy said...

siksa akak nak baca blog ko ni nadja sayang oiii

tuko le copek font dia, it s too nyilaukan mata lar

anw, betullah tuh, perut laki awak tu dah sama beso ngan perut pomp ngandung 4 bulan..

suh dia pi exercise oi...

nadja said...

hehehe memang pun kak.. sajer jer tak nak kasi dia kurus nanti byk awek plak.. hehe

Fozalin said...

oit kan aku dh cakap tukau FONT tu....... kak red pun ssh nk bace ikan pulak aku yg rabun..... huh tarik tinge kang

nadja said...

yer lah nanti sayer tukaw tuk akak berdua yer...