Friday, June 22, 2007

Especially Tuk Kak Red Ngan Kak Lin

Kali nih special sket.. Hah memandang kan akak2 aku nih ader sedikit kesilauan dimata diowank so lepas nih aku nak wat color merah plak leh tak...?? mesti kak red ske kan.. pastu separuh lagi oren..?? siapakah gerangan yang sukakan color oren itu.. huhuhh

istimewa untuk akak aku berdua nih tak per la aku sanggup jge la tukaw font tapi like rainbow la yer.. bukan smua la 1 story 1 color sayer akan tukar... jadi la rainbow or colorfull page..
tak der la nak kena pakai lampu suluh lagi yer... hehehehe

so this blog tribute to akak kita yang berdua nih lah.. sementara sayer tak der keja nih leh la duk merepek jap kat blog nih.. dah mati kutu tak tau aper nak buat.. so kita puaskan hati dan memenuhi permintaan akak kesayangan aku nih yer ehhehehehe

wassalam (mari kita tgk aper kata survey :D)

3 comments:

Fozalin said...

hampesssssssssss

nadja said...

dah aku kasi terang pun ko tak nak jge ker kak lin..
ko nih memang aku geget idung kang..

Red Mummy said...

survey kata

THUMBS UP!!!

akak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaa font baru ko! macih for the consideration.

muahssssssssssss