Friday, June 22, 2007

Fathers Day

Walaupun aku berjauhan dgn papa, aku tetap ingat dia..
nak cerita la sket nyer sedih la aku..
pada 17/6/2007 fathers day.. dah la duit kat poket tak der..
kedit aku pun hangus.. nak dijadikan citer la..
aku pun korek sini sana.. segala handbag segala purse yang aku ader..
nak korek tabung dah tak leh dah... dah kena seal.. eheheh
dah puas korek sini sana.. ader la dlm 70 sen..
aku pun pegi la public phone call papa..
cian dia bunyi pun macam sedih jer sbb dia sensorang jer kat penang..
aper yang lagi aku sedih.. aku tak dpt tgk dia mkn minum dia..
semenjak mama meninggal papa semakin kurus.. tinggal lagi dia pun dah nak pencen..
20/6/2007 lepas nih nak kena pujuk dia duduk KL senang sakit pening ader aku ader adik leh tgk kan..

aper2 pun untuk PAPA thx for being a great father for me and adik..
HAPPY FATHERS DAY.. miss u so much

2 comments:

Fozalin said...

happy father's day to arin gak ahaks........

nadja said...

haahahh aku ckp kat dia cam tuh lerk.. dia marah aku.. hampeh tui.. blum lagi dia ckp ... aku ckp la father to be dol..