Thursday, March 04, 2010

1st Birthday



nih 1st year birthday.. tak buat aper sgt pun.. biasa jer la family jer yang ader pun..

walaupun birthday yang biasa.. tapi penat nyer nak menyediakan semua keperluan..

fuh cam puasa sebulan rasanya.. cam nak minta ampun dia punya kepenatan tuh..

heheehhe..


cukup jer setaun dia memang dah boleh berjalan dengan setegapnya dan gigi pun dah penuh..

aper sajer dah leh sumbat kasi dia makan.. lagi-lagi kalau kegemaran dia makan jer 24jam..

cam anak burung.. eheheh terkejut jge la dia masa nih smua nyanyikan lagu happy birthday..

korang layan dulu picture nih, insya allah aku akan wat entry tuk 2nd birthday ok..






1 comment:

Elyn said...

happy besday fitri!!! hamboi mata cun nyer. kalah anak aku hehehhe. wei laki ko dh bam bam ek!!