Saturday, March 20, 2010

Cuti..??

Hahahah korang cuti ker...?? aku memang hehari cuti hehehehe.

Tapi aku memang hehari kena keja (housewife la.. memang semedang melambak jer keja..hehe)

So pepagi lagi aku dah bangun.. Nak tau aper aku punya plan hari nih..:-

  • Bangun pagi siapkan breakfast tuk Boss besar dan puteranyer hahaha
  • then mandikan si kecik tuh
  • selepas itu biasa la cuci kain yang aku dah rendam malam tadi, cuci pakai tangan jer.. (maklumlah mesin basuh aku import dari penang belum sampai... ehhehe)
  • Dah siap smua keja, aku bagi plak anak aku tido so aku belh la lepak kejap mengadap blog aku n p mengendap blog orang..
  • petang plak p isi perut dulu, lepas tuh baru p umah MIL aku angkat barang yang lebihan tertinggal bawah katil
  • Balik rehat kejap
  • malam dah plan nak g uptown p beli baju aku yang banyak dah tak muat n baju en.ayen, khamis nih selama 2 minggu dia ader khusus so terpaksalah sediakan yang elok2 sket..

Itu lah rencana dan agenda aku untuk hari nih.. nak p lepak sat nengok citer hindustan.. chow

2 comments:

alyyani said...

tgk hindustan cite ape tuh? baru tau nadja tak keje. tp jadi housewife lagi penat sebenar nya kan? sebab keje tu non stop. caiyok2! :)

nadja said...

heheh ntah tajuk aper ntah kak.. memang penat sangat jadi hsewife nih..