Tuesday, March 23, 2010

Raya 2009 last year

Raya tahun lepas.. nih la family MIL aku dan adik-adik ipar yang duduk serumah .. hahah ramaikan.. penuh umah bayangkan 6 beradik semua satu bumbung mak ayah nyer lagi cucu 2 lagi.. tak penuh lagi tuh.. yer lah umah pun 2 bilik yang selebihnyer tido kat luar lah yer.. hehehe

Bergambar sekeluarga semua nyer tema biru tapi en. ayen biasa la degil dia kan dah ader family baru jadi dia nak color lain dari orang.. maroon.



Tengok si kecik teruja dengan segalanya baru.. al maklumlah taun sebelumnya boleh pakai baju jer tapi tak tau aper-aper lagi.. tapi taun nih mengalahkan semua orang dia jer yang nak bergaya...

Nih plak biasa la dah kat bawah umah dah.. macam taun sebelumnya nak p ziarah kubur.. dah 3 taun aku buat benda yang samer kat sini dipagi raya.. masih lagi aku tak berkesempatan nak ziarah kubur mak aku dipagi raya.. maklumlah kubur nyer jauh kat penang .. lagi pun dekat sana tak der sesapa lagi dah familu aku jadi kalau raya kat sana pun tka meriah dah..

hah nih plak picture yang tak sempat nak pose.. candid jer dorang amik.. hampeh tui.. hahaha

2 comments:

Elyn said...

panjang lai ek rambut ko?? aku sejak beranak cut habis habisannnn

nadja said...

sajer jer tak nak potong arin tak kasi.. suh smpan panjang2.. hehe