Sunday, March 07, 2010

Smart Wonder World

Kali nih aku nak bagi tau pasal fitri yang memang suka sangat main kat Smart Wonder World nih.. smua mainan kat sini dia buat macam harta benda sendiri..
Hah part nih paling best sebab si fitri nih memang suka blajar benda-benda baru..
korang mesti penah tengok benda nih kan.. "sempoa" masa kita sekolah tadika dulu.. heheeh

Tengok tuh punya lah kusyuk nyer bermain dengan benda yang bercolor-color nih.. aku plak yang rasa macam nak join skali.. heheheh


Hah korang nampak tak disebalik belon-belon tu kan ader fitri.. tu permulaan dia, SUPRISED..


Cantik tak muka dia, baru lepas berebut kereta dengan enemy.. hehe semua dia nak bolot..

Tiba masa untuk start enjin.. vrrrooooommmmmmm


Membuat penukaran kereta disaat akhir.. hehehe macam racing plak.. kalau boleh dedua kereta dia nak naik skali..hehehe


Alamak makin banyak musuh yang sampai .. aper aku nak buat nih.. habis la aku kali nih..


Akhirnya happily ever after heheheeh macam cinderella plak.. dah puas berebut akhirnya dapat juga aku main sampai ke malam.. heheeh

3 comments:

senioritasara said...

budak chomeeeeeeeeelllllllllllllll

alyyani said...

khusyuk nye si kecik main. tak toleh kiri kanan dah. ni kat dalam petronas ke?

Elyn said...

kat mana ni siti???