Wednesday, April 28, 2010

Ahad

Ahad yang baru lepas nih aku ngan fitri g makan kenyang-kenyang kat umah makcik aku.. biasa la laki tak der.. aku pun membawa lah diri yang kebuhsanan nih p makan kat umah dia..


Picture yang sempat di ambil .. dah buhsan giler.. nampak tak perut aku tuh.. heheeh sket jer kan.. memang kecik pun baby pun dah nak masuk 6 bulan tapi cam 3 bulan jer..
Fitri pun aper lagi sempat juga la berposing sekeping pun jadi la.. picture nih aku cilok dari FB makcik aku dengan kebenaran yer.. sebab cabel aku masih lagi tak leh guna.. first model nyer tuh susah nak cari pengganti.. hehehe
Semalam aku tak sempat nak skodeng blog kengkawan.. sorry sangat.. hari nih aku try luang kan masa sket.. nak p berjalan sat kat blog korang yer.. jangan lupa singgah kat page aku..

4 comments:

makcikrehan said...

badan selim jer..tak mcm ngandung pun!

nadja said...

hahaah tau tak per.. perut jer naik sket.. badan naik tak byk pun.. hehe

Elyn said...

kecik weiii aku 6 bulan dh pancit!!!

nadja said...

ahahh tu la pasal.. kecik jer baik dulu n skang.. aku nengok samer jer.. heheh tapi kali nih kecik pun pancit gak.. bz wei kulu kilir.. letih..