Thursday, April 29, 2010

Mandi manda

Masak jangan tak masak.. sory la aku wat entry nih pun lambat tu pun sambil memasak.. tak der masa sangat skang banyak benda nak kena settle.. ngan anak aku lagi terpaksa aku sumbat dia dalam pool plastik kat dalam bilik mandi.. mengacau nak masak pun tak senang..

Kesudahan nyer lambat la buat keja kiri kanan nak mengejar dia jer.. ahhahaha Nih kat bawah aku g mandi kat jalan ipoh umah makcik aku.. hahaha Picture nih kredit untuk makcik aku yang membenarkan aku mencilok dengan kebenaran nyer kat FB.. buhsan wat entry tak der gambar nak tepek kan.. heheeh


Berposing dua beranak.. nak tak nak aku kena la mandi ngan fitri kat tempat cetek baby pool nih heheheh



Dia nak dedua skali yang temankan.. kalau tak melalak satu apartment tu boleh dengar..

Tengah kusyuk meniup pelampung tangan.. macam boleh tiup jer kan.. layan..

Hah nih plak mak buyung tengah tersenyum.. nak kena berendam temankan fitri..

Selesai mandi.. hahahah nak tido la jawapan nyer.. aper lagi.. memang perangai dia lepas mandi pejam mata.. masa nih dia masih lagi isap puting.. skang tak lagi..
So kengkawan aku nak p sambung memasak.. dah habis keja aku meng update blog nak join aku makan tengah hari meh la.. aku masak simple jer hari nih.. Udang masak rempah dengan telur dadar jintan.. blum habis lagi masak nih nak p sambung jap..





5 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah sonotnyer mandi manda...

nadja said...

ngeh ngeh..

makcikrehan said...

mak pak dia yg lebih nk mandi kolam tu... anak tu buat syarat jer tu...hahahaha

Elyn said...

hehe rambut ko tak berubah dr dulu ek!!! opss off topic plak ekekeek

nadja said...

MR : hahah tau tak per.. bukan selalu..

Elyn : off topic pun tak per.. lagi best kan.. eheh itu kebasahan jadi hilang la kelurusan nyer.. hehe