Wednesday, April 07, 2010

Dah habis

Ader uper hero hindustan tak.. hehehe dapat tau kat laki aku mampos aku dikerjakan.. hahahah nih pun aku sorok-sorok amik picture nih masuk lappy aku hehehe


Selesai sudah khusus yang laki aku p selama 2 minggu.. khusus ini dianjurkan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur.. Semalam adalah hari terakhir.. seronok la dia.. tapi katanya sedih lepas nih tak dapat jumpa kengkawan tu lagi.. sebabnyer kesemua mereka berada di lain department.. dan lagi masa kat situ smua mereka kena lah bekerjasama secara berkumpulan.. Bila dah berkumpulan banyak la kena kongsi.. tu yang buat mereka-mereka menjadi rapat.. Badan kerajaan nih besar kan.. terlalu banyak cawangan..




Jadi mereka dihantar menghadiri khusus nih untuk meningkat kan prestasi hidup.. kena ceramah sesajer la kat sana.. hahaahha wat keja khusus secara beramai-ramai.. dari pagi sampai la ke petang baru balik laki aku.. hehehe




Tapi semalam hari terakhir.. jadi en.ayen pun balik awal lah dalam tengah hari jer dah pin pin kat depan umah.. balik amik aku p bersantap bersama.. lalalallalla hehehehe kelam kabut la aku mandikan si fitri.. hahahah selama dia berkhusus aper yang perlu dipakai..?? = seluar slack, baju kemeja lengan pendek/panjang, tie, kasut kulit yang berkilat.. hahhaha nasib baik masa kawen ader hantaran kasut kulit bonia.. dan kasut kulit tuh juga di imbas kembali, dipakai semasa hari persandingan.. hehehehe




Kasut, slack dan kemeja tuh tak jadi masalah.. yang masalah nyer skang tie.. hah p berjalan dari satu ke satu shopping complex.. banyak yang tak berkenan.. upernyer nak cari yang senang pakai.. hahaha skang kan dah ader yang di ikat siap, tinggal nak sarung jer.. hehehe tapi aku ader berkenan 1 tie yang kena ikat sendiri.. kat umah aku la ikat kan.. memandangkan dia kekok sket..




Bila sampai kat sana kalau tersilap tarik atau pakai mesti la terbuka.. muka aku la yang kena sembur.. wakwkawkak aku leh gelak jer la tak kan aku nak p sana tolong ikat lagi.. hehehe jadi kena la minta tolong jasa baik kengkawan yang pandai menganyam tie nih.. heheh

5 comments:

makcikrehan said...

makcik pon tak geti menganyam tie... laki pon keje technical..so takde la ber tie-tie bagai...

makcikrehan said...

eh rasa mcm dah komen haritu... eh eh... kena tunggu approval ekk.. kekeke kang nnt komen aku ada 2...

makcikrehan said...

laki makcik pon tak pakei tie... dan makcik pon tak geti ikat tie...

nadja said...

ngeh ngeh nak wat cam ner kak dah khusus tuh kena pakai tie bagai.. kena la mengayam jge.. ehehe

Elyn said...

ekekeke aku nk gelak je bule??