Wednesday, July 28, 2010

Jeng Jeng Jeng.. Suprised..

Mesti korang smua terkejutkan.. aku hari nih meroyan sket.. hah nak tau kenapa..???
Bukan sebab aku dah bersalin.. tapi sebabnyer laki aku dah tukar ke broadband Digi..
Wah cepat plak tuh tak payah nak main kat dapur lagi.. heheeh

Nih lokasi aku dalam umah dekat hall.. sambil tengok tv sambil tuh la aku online.. rasa macam dah kembali ceria plak aku nih walaupun tengah tunggu hari nak bersalin.. lagi pun skang nih perut aku dah terasa sakit-sakit.. tapi tak per sebab dah boleh online kan.. tersenyum lebar la aku..

Nak tau kenapa..?? memandangkan aku tak lama lagi nak meletup jadi en.ayen aku takut aku boring dan takut plak aku mengejar anak aku yang sorang tuh.. jadi bila dah boleh online aku boleh la buka upin ipin jadi keadaan akan menjadi selamat la dari tebuka jahitan tuh balik kan..

Puasa pun dah nak dekat, laki aku berniaga time tuh kan.. jadi aku kat umah kena melayan 2 anak aku.. hah yang nak kuar nih harap nyer tak merengek la sangat kan.. so aku hari nih memang happy sangat.. jadi aku nak p jelajah blog kengkawan yang dah lama aku tak serang..

so mulai skang harap aku dah boleh on hehari la kan.. sekian terima kaseh.. panjang plak aku berceramah hari nih.. gian la katakan.. chow dulu

3 comments:

makcikrehan said...

welkam back! take care

Elyn said...

welkam back!!! uiks nnt ym ngan aku!!!

nadja said...

ngeh ngeh mekaceh kekanda ku berdua.. muahhhh